Мрачна лондонска вечер,вали,студено е.
Телефонът звъни.Прислужникът Джон(в Англия всички прислужници се казват Джон) вдига слушалката.
-Здравей Джон. Предай на госпожата, че тази вечер ще закъснея, да не ме чака, нека си ляга.
-Но Сър, мисля че Вие вече се прибрахте и веднага си легнахте с госпожата !?!
-...значи съм си легнал! Този негодник пак е с жена ми! Слушаи,Джон, вземи веднага пушката ми от кабинета, качи се в спалнята и застреляй мен и госпожата!
-Но Сър, как така да Ви застрелям? Аз мисля...
-Не мисли, Джон, а веднага направи каквото ти казах и се върни на телефона!
-Добре, Сър, отивам...
След малко в слушалката се чува изстрел, след минута още един. Запъхтян, Джон стига до телефона.
-Защо се забави, Джон? - пита господарят му.
-Ами Сър, Вас застрелях в спалнята,но госпожата побягна...настигнах я чак в зимната градина...
-Но, Джон... ние нямаме зимна градина... Ало... Кой номер имате???
Телефонът звъни.Прислужникът Джон(в Англия всички прислужници се казват Джон) вдига слушалката.
-Здравей Джон. Предай на госпожата, че тази вечер ще закъснея, да не ме чака, нека си ляга.
-Но Сър, мисля че Вие вече се прибрахте и веднага си легнахте с госпожата !?!
-...значи съм си легнал! Този негодник пак е с жена ми! Слушаи,Джон, вземи веднага пушката ми от кабинета, качи се в спалнята и застреляй мен и госпожата!
-Но Сър, как така да Ви застрелям? Аз мисля...
-Не мисли, Джон, а веднага направи каквото ти казах и се върни на телефона!
-Добре, Сър, отивам...
След малко в слушалката се чува изстрел, след минута още един. Запъхтян, Джон стига до телефона.
-Защо се забави, Джон? - пита господарят му.
-Ами Сър, Вас застрелях в спалнята,но госпожата побягна...настигнах я чак в зимната градина...
-Но, Джон... ние нямаме зимна градина... Ало... Кой номер имате???
Comment